Μετακομίσεις

Αναλαμβάνουμε μετακομίσεις από και πρός την πόλη της Βέροιας για όλη την Ελλάδα, με απόλυτη ασφάλεια. Η μεταφορά γίνεται απο εξειδικευμένα άτομα με μακροχρόνια πείρα και οχήματα ειδικά διαμορφωμένα για κάθε είδους μετακόμιση.

Οι απαιτήσεις των πελατών μας στις μετακομίσεις που έχουμε αναλάβει καθώς και η εμπειρία ετών που έχει αποκτήσει το προσωπικό μας, μας χαρίζουν την σιγουριά και τις δεξιότητες που χρειάζεται για να βγάλουμε εις πέρας οποιαδήποτε μετακόμιση μας ζητηθεί όποιο βαθμό δυσκολίας και αν έχει.

Με την υπευθυνότητα και την συνείδηση που μας διακρίνει προσπαθούμε να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες μας στις καλύτερες δυνατές τιμές, λαμβάνοντας σοβαρά υπ’ όψιν και τις δυσκολίες της εποχής.

Στόχος μας ειναι να βγάζουμε εις πέρας οποιαδήποτε μετακόμιση μας ζητηθεί, να καλιεργούμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας και να εμπνέουμε την εμπιστοσύνη ενός αξιόπιστου συνεργάτη.

Ειδικές τιμές σε στρατιωτικούς και φοιτητές.

Ανυψωτικός γερανός μετακομίσεων

Υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης ανυψωτικού γερανού για εύκολη μετακόμιση σε όποιον όροφο και αν χρειαστεί, στο σημείο της παραλαβής των αντικειμένων σας αλλά και στο σημείο της παράδοσης.